ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλύπτουμε με άψογη διοργάνωση οποιαδήποτε εκδήλωση

Συνέδρια

Ένα συνέδριο διοργανώνεται για επιχειρηματικούς, κοινωνικούς ή εορταστικούς σκοπούς. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντική η δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος για την άριστη διεξαγωγή του.

Η εταιρεία μας διαθέτει μακρά πείρα στη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων. Το άριστα εκπαιδευμένο και το εξειδικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός που παρέχει, φροντίζουν να καλύψουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συνεδρίου.

Παιδικά Πάρτι

Ο μικρός ήρωας την ημέρα αυτή έχει την τιμητική του. Παιχνίδια και κλόουν γεμίζουν ευχάριστα το χρόνο σας, ενώ οι υπέροχες λιχουδιές, ειδικά στολισμένες με μικρά ζωάκια και φανταστικούς ήρωες δίνουν τη δική τους παράσταση πάνω στο τραπέζι. Δημιουργούμε εντυπωσιακές τούρτες με όποιον ήρωα θέλει ο πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Θεματικά Πάρτι

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο party σας, διαλέγοντας το θέμα! Το εξειδικευμένο προσωπικό με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την ανάλογη εμπειρία, θα δώσει ρεσιτάλ εντυπώσεων!

Πλαισιώστε τις εκδηλώσεις σας με καρότσι παγωτού!

Ένα γλυκό κέρασμα από ιταλικό παγωτό 4 γεύσεων συνοδευόμενο με χωνάκια, σιρόπια κ.τ.λ. Ιδανικό για βαπτίσεις έξω από εκκλησία, cocktail party ενηλίκων, παιδικά πάρτι ή ως επιπλέον επιδόρπιο σε δεξίωση.

Μία έξυπνη επιλογή με χαμηλό κόστος…